MY TOUCH” LOVE MY BODY KOLEKSİYONUNA BÜYÜK İLGİ!!!

AHU YAĞTU, GÜZİDE DURAN, DEMET SABANCI, SEDEFHAN OĞUZ, SİREN ÇARMIKLI, TUĞBA COŞKUN, ZEYNEP GERMEN, FERİHAN GÖKSU, NESLİŞAH ALKOÇLAR, PINAR TEZCAN ÖZÇAPKIN, EVELIZE KOSİF, FATOŞ SARIGÜL, FERYAL GÜLMAN, DENIZ BERDAN, ASLI BAYRAKTAROĞLU, BEGÜM ŞEN, BENNU G

Turizm 26.10.2013 22:14:20 0
 MY TOUCH” LOVE MY BODY  KOLEKSİYONUNA BÜYÜK İLGİ!!!

AHU YAĞTU, GÜZİDE DURAN, DEMET SABANCI,  SEDEFHAN OĞUZ, SİREN ÇARMIKLI, TUĞBA COŞKUN, ZEYNEP GERMEN, FERİHAN GÖKSU, NESLİŞAH ALKOÇLAR, PINAR TEZCAN ÖZÇAPKIN, EVELIZE KOSİF, FATOŞ SARIGÜL, FERYAL GÜLMAN, DENIZ BERDAN, ASLI BAYRAKTAROĞLU, BEGÜM ŞEN, BENNU GEREDE, BURCU ÇETINKAYA GİBİ TÜRKİYE NİN ÜNLÜ İSİMLERİNİN KATILDIĞI BASIN LANSMANINDA ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI YAŞANDI.

Gül Gölge Saygı bugün Four Seasons hotel Aqua restaurant da gerçekleşen, “My Touch”  Love My Body koleksiyonunu ünlü model Didem Soydan ve  Ronja Amanda ile basına tanıttı. Büyük ilgi gören tasarımlar yok sattı...

 

MODA DA ÖZGÜRLÜK ZAMANI!!!

Modaya farklı bir bakış açısıyla yeni bir soluk getirmek üzere bir araya gelen, moda dünyasının güçlü giyim markası Love My Body ve oyuncu sunucu Gül Gölge, yepyeni bir kapsül koleksiyon ile moda severlerle buluştu....

Titiz bir çalışma döneminin ardından “My Touch” Love my body kapsül koleksiyonu toplamı 70 parça ile Love My Body mağazalarında yerini aldı.

“My Touch” Love my Body kapsül koleksiyonu için güzel oyuncu ve sunucu Gül Gölge “Proje teklif edildiğinde önce şaşırdım ve bir şey üretmenin ne kadar heyecanlı olduğu düşündüm. Love My Body ekibiyle tanışınca güzel sonuçlar çıkacağını tahmin etmek hiç de zor olmadı. Biz kadınlar değişken varlıklarız, değişken ruh halimizden ilham alarak tasarladım. Bir gün sofistike, bir gün rahat, bir gün feminen bir kadın hayal ettim. Her kadın kendini tekrar tekrar keşfetmeli… İlk etapta her zaman hayat kurtaran parçalarla başladık daha sonra avangart, deneysel desen ve kalıplarla düşündük. En önemlisi özgün çalıştık. Artık paylaşmaya hazır bir “My Touch” Love my body  koleksiyonumuz var” dedi.

Love My Body  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık, Gül Gölge “My Touch” koleksiyonu ile ilgili olarak; Çalışan, şehirli ve feminen kadına yönelik iddialı bir koleksiyon hazırladık. Farklı kumaş, desen ve kesimlerin bir araya geldiği bu güçlü  koleksiyonla beraber Gül Gölge Saygı’nın sofistike ve feminen stilini Love my body mağazalarımızda müşterilerimizle buluşturmanın keyfini yaşıyoruz” dedi.

Love my body 2013-14 Sonbahar-Kış “My Touch” koleksiyonundan dilediğiniz kıyafeti  www.lovemybody.com.tr  online shop sitesinden ve Love my body mağazalarından (ANKAMALL AVM, MARMARAPARK AVM, ANTALYA TERRA CITY AVM, ANTALYA ÖZDİLEK AVM, ANTALYA MİGROS AVM,  İSTANBUL FORUM AVM, NİŞANTAŞI, MALTEPE PARK AVM, MARMARA FORUM AVM, CAROUSEL AVM, İSKENDERUN PRİME MALL AVM, BODRUM OASIS AVM, ARENA PARK AVM, ANTAKYA PRIMEMALL AVM, GAZİANTEP) sahip olabilirsiniz.



ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35